Sufleu cu smantană

Printeaza

Sufleu cu smantană

Ingrediente:Sufleu cu smantană

  • 2 pahare smîntînă
  • 3 linguri făină
  • 5 ouă
  • 1/2 pahar zahăr
  • coaja rasă de la o lămîie

 

Mod de preparare:

Se amestecă făina cu smîntîna într-un vas care se pune apoi pe foc fără să înceteze amestecatul pînă în clipa cînd începe să fiarbă. Se ia de pe foc şi se lasă să se răcească.

Cînd s-a răcit, se adaugă gălbenuşurile frecate separat dinainte cu zahărul şi coaja de lămîie, se amestecă bine şi apoi se punalbuşurile bătute spumă.

Se toarnă compoziţia într-o formă unsă. Se lasă la copt cam 20 min. Se serveşte cald.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.