Sufleu cu salam uscat si carnaciori afumati

Printeaza

Sufleu cu salam uscat si carnaciori afumati din: cârnăciori afumaţi, felii de salam uscat, cartofi, ceapa, usturoi, smantana, oua, unt, mozzarela, sare, piper.

Sufleu_cu_salam_uscat_si_carnaciori_afumati

Ingrediente:

  •  3-4 cârnăciori afumaţi
  •  câteva felii de salam uscat (picant)
  •  600 g cartofi
  •  1 ceapă
  •  2-3 căţei de usturoi
  •  6 linguri de smântână
  •  3 ouă
  •  1 cub de unt
  •  200 g mozzarella
  •  sare, piper

Mod de preparare:

Fierbe cartofii tăiaţi în cubuleţe. Căleşte ceapa tocată fin. Când se aureşte, adaugă usturoiul mărunţit şi cârnăciorii feliati. Prăjeşte 2-3 minu­te. Separat, bate ouăle cu smântână, sare şi piper.

Scurge cartofii şi lâsă-i la răcit. Toarnă amestecul de ouă peste cartofi, apoi ingredientele călite. Amestecă uşor. Unge o tavă termorezistentă cu unt, toarnă compoziţia şi dă la cuptor 20 de minute (fără să-l încingi!).

Când s-a scurs timpul, rade mozzarella şi aşază feliile de salam. Mai lasă 5-10 minute în cup­tor. Nu aştepta să se raceasca!

Sufleu cu salam uscat si carnaciori afumati

Sufleu_cu_salam_uscat_si_carnaciori_afumati

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.