Sufleu cu paste si carnati

Printeaza

Sufleu cu paste si carnati din: paste, sare, carnaciori de vita, rosii, spanac, unt, piper, oua, galbenus, lapte si smantana.

Ingrediente:Sufleu_cu_paste_si_carnati

  • 300 g paste
  • sare
  • 350 g carnaciori proaspeti de vita
  • 200 g rosii
  • 500 g spanac
  • 50 g unt
  • piper
  • 3 oua
  • 1 galbenus
  • 125 ml lapte
  • 50 ml smantana

 

Mod de preparare:

Fierbeti pastele in apa cu sare conform indicatiilor de pe pachet. Curatati carnatii de membrana si faceti din ei un fel de galuste. Puneti-le 2 minute in apa clocotita cu sare, scoteti-le. Opariti rosiile, curatati-le de coaja si seminte si taiati-le felii. Curatati spanacul si taiati frunzele fasii.

Calitit-le in 2 linguri de unt timp de 4 minute. Condimentati cu sare si piper. Scurgeti pastele, amestecati-le cu spanacul, galustile de carne si rosiile. Puneti totul intr-o forma de sufleu unsa.  Amestecati ouale, galbenusul, laptele si smantana, condimentati si turnati sosul peste sufleu. Presarati-l cu unt si coaceti-l timp de 25 de minute.

Sufleu cu paste si carnati

Sufleu_cu_paste_si_carnati

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.