Sufleu cu paste cannelloni

Printeaza

Sufleu cu paste cannelloni

Ingrediente:Sufleu cu paste cannelloni

  • 1 morcov
  • 1 dovlecel
  • 200 g vinete
  • 2 linguri de ulei
  • 1 cutie (850 ml) roşii
  • sare, piper
  • 1 linguriţă ierburi de Provence
  • 600 g piept de curcan
  • 100 g măsline verzi cu migdale înăuntru
  • 50 g pesmet
  • 250 g cannelloni (fără fierbere)
  • 2 mingiuţe de mozarella (a 125 g)

Preparare:

Pregătiţi legumele şi tăiaţi-le cuburi. Căliţi-le 5 minute în ulei. Pasaţi roşiile, adăugaţi-le şi fierbeţi-le încă 5 minute. Condimentaţi-le cu sare, piper şi ierburile de Provence.

Spălaţi pieptul de curcan, uscaţi-l cu un şervet, tăiaţi-l cuburi mari. Tăiaţi-l foarte fin şi amestecaţi-l cu măslinele şi pesmetul, condimentaţi-l. Umpleţi cu acest amestec rulourile cannelloni. încingeţi cuptorul la 180°C. Puneţi jumătate din legume într-o formă de sufleu, aşezaţi peste ele rulourile cannelloni, iar la final puneţi şi restul amestecului de legume.

Coaceţi circa 35 de minute pe al doilea nivel al cuptorului. Tăiaţi mozarella felii şi presăraţi-o peste sufleu cu 15 minute înainte de a a-l scoate din cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.