Sufleu cu macaroane

Printeaza

Sufleu cu macaroane

Ingrediente:Sufleu cu macaroane

  • 200 g macaroane
  • sare
  • 500 g praz
  • 2 linguri pesmet
  • 125 g şuncă fiartă
  • 125 g emmentaler
  • 3 ouă
  • 250 ml smântână
  • piper
  • piper cayenne
  • nucşoară rasă

Preparare:

Fierbeţi macaroanele în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe pachet. Pregătiţi prazul şi tăiaţi-l inele. Adăugaţi-l peste macaroane în ultimele minute de fierbere şi fierbeţi în continuare.

Ungeţi cu grăsime o formă de plăcintă (24 cm) şi presăraţi-o cu pesmet. Răsturnaţi macaroanele şi prazul într-o strecurătoare şi lăsaţi-le să se scurgă bine. Aşezaţi acest amestec în forma pregătită. Tăiaţi şunca bucăţele. Daţi brânza pe răzătoarea mare. Bateţi ouăle şi smântână.

Condimentaţi-le cu sare, piper, piper cayenne şi nucşoară. Turnaţi sosul obţinut peste paste, în mod uniform. Presăraţi brânza rasă, aşezaţi sufleul pe al doilea nivel de jos al cuptorului şi coaceţi sufleul circa 40 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.