Sufleu cu legume

Printeaza

Sufleu cu legume

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • sare
  • 500 g file de porc
  • 2 linguri de unt
  • piper
  • 30 g cubuleţe de şuncă
  • 1 ceapă
  • 1 tulpină de praz
  • 150 g mazăre congelată
  • 200 g bureţi galbeni (conservă)
  • 1 pachet (250 ml) sos olandez

Preparare:

Curăţaţi cartofii, spălaţi-i şi fierbeţi-i cea. 20 de minute în apă cu sare. Scurgeţi-i şi tăiaţi-i felii rotunde.Tăiaţi carnea de porc felii de circa 2 cm grosime, prăjiţi-le în unt pe ambele părţi, scoateţi-le din tigaie, condimentaţi-le.

Prăjiţi şunca în grăsimea rămasă. Tăiaţi ceapa cubuleţe şi prazul inele, amestecaţi-le cu mazărea congelată, ciupercile scurse bine şi cartofii. Condimentaţi-le şi căliţi-le 5 minute. încingeţi cuptorul la 190°C.

Puneţi amestecul de legume şi carnea într-o formă de sufleu. Puneţi sosul olandez peste sufleu, acoperiţi-l cu folie de aluminiu şi lăsaţi-l la cuptor cea. 30-35 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.