Sufleu cu crenvursti

Printeaza

Sufleu cu crenvursti din: crenvursti, unt, oua, sare, piper, sos.

Ingrediente:Sufleu cu crenvursti

  • 4 crenvurşti
  • 50 g unt
  • 6 ouă
  • sare şi piper
  • o cană sos alb

 

Mod de preparare:

Crenvurştii se curăţă de pieliţă, se taie feliuţe, se amestecă bine cu gălbenuşurile şi sosul alb, apoi cu albuşurile bătute spumă, se pun într-un vas de Jena uns cu unt şi se lasă la foc iute 20 de minute.

Se serveşte fierbinte, cu sos tartar.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.