Sufleu cu caşcaval – usor de preparat

Printeaza

Sufleu cu caşcaval din: cascaval, lapte, unt, faina, oua, sare, pesmet.

 

Ingrediente:

  • 200 g caşcaval ras
  • 500 ml lapte
  • 200 g unt
  • 3 linguri făină
  • 5 ouă
  • sare
  • pesmet

 

Mod de preparare:

Topeşti untul, adaugi făina şi amesteci bine cu o lingură de lemn să nu se formeze cocoloaşe, apoi adaugi laptele rece şi laşi să dea în câte­va clocote.

Laşi pasta obţinută să se răcească, apoi pui caşcavalul ras, sare şi gălbenuşurile pe rând.

Amesteci bine, apoi adaugi albuşurile bătute spumă.

Ungi o formă cu unt şi o tapetezi cu pesmet, torni compoziţia obţinută şi dai forma la cuptor pentru 40 de minute, până se rumeneşte.

Este foarte bun cald!

 

Poftă bună!

 

 

 


poate iti place si:

Retete

Sufleu de clatite cu spanac, jambon si cascaval

Sufleu de clatite cu spanac, jambon si cascaval: spanac, jambon, cascaval, oua, nucsoara, sare. Ingredinete spanac jambon cascaval oua nucsoara sare Umplutura 400 g spanac 100 g jambon 50 g cascaval 3 oua sare nucsoara Mod de preparare: Spanacul se spala, se fierbe si apoi se paseaza. Cand s-a mai racit se adauga galbenusurile, aproximativ […]

 

Sufleu cu oua si cascaval

Sufleu cu oua si cascaval

Sufleu cu oua si cascaval din: oua, unt, faina, lapte, smantana, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 6 ouă fierte, decojite 2 linguri cu unt 1 lingură cu făină 300 ml lapte 200 g smântână 2 albuşuri 1 lingură cu parmezan ras sau caşcaval sare piper   Mod de preparare: Pune la încins untul, căleşte iute făina, […]

 

Sufleu de spanac si cascaval din: spanac, carne tocata, oua, lapte, faina, unt, sare, piper, cascaval, ou. Ingrediente: 400 g spanac congelat 100 g carne tocată 2 ouă 150 ml lapte 1 lingură făină 2 linguri unt sare piper 50 g caşcaval 1 gălbenuş 1 lingură margarină sau unt, pentru formă     Mod de […]

Sufleu de cascaval in cescute

Sufleu cu cascaval si oua

Sufleu cu cascaval si oua din: unt, oua, faina, lapte, cascaval, sare, piper. Ingrediente: 150 g unt 125 g făină 4 ouă 50 ml lapte 150 g caşcaval ras sare şi piper   Mod de preparare: Se topeşte untul într-o tigaie şi se adăugă făina, puţin câte puţin, amestecând continuu cu o lin­gură de lemn, […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.