Suc de rosii delicios

Printeaza

Suc de rosii delicios din: rosii, sare.

Ingrediente:Suc de rosii delicios

  • 5 kg roşii foarte coapte
  • sare pentru murături

 

 

 

 

Mod de preparare:

Roşiile se aleg, se spală foarte bine şi se taie în două.

In funcţie de ustensilele de separat pieliţe şi seminţe, fie se trec prin sită, fie se scot seminţele şi interiorul şi se trece doar pulpa prin maşina de tocat.

Pasta rezultată se pune la fiert până devine ca o smântână groasă. La final, se pune o lingură de sare.

Se toarnă în sticle, se astupă cu capace şi se fierb 15 minute într-o oală mare cu apă şi ziare.

1 comentariu

  1. Angela Constantin

    Anul asta fac si eu sos de rosii si pun la borcan

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.