Suc de rosii de casa

Printeaza

Suc de rosii de casa din: rosii, ardei capia, gogosari, sare, ulei.

Ingrediente:Suc_de_rosii_de_casa

  • 10 kg roşii
  • 3 kg ardei capia sau gogoşari
  • sare
  • ulei

 

 

Mod de preparare:

Dai roşiile prin maşina de separat sucul de roşii de coji şi seminţe. Ardeii sau gogoşarii îi speli, îi cureţi de seminţe şi cotoare şi îi dai prin maşina de tocat carne.

Aceste două sucuri, cel de roşii şi cel de ardei, le pui la fiert până se îngroaşă foarte bine, să stea lingura în picioare în bulion şi să curgă greu prin pâlnie, în sticlă.

Sărezi bine, ca să le poţi păstra mult timp. Torni sucul fierbinte în sticle de 300 sau 500 ml, deasupra torni puţin ulei şi capsezi sticlele bine. Le înveleşti cu o pătură şi le laşi aşa până a doua zi.

Suc de rosii de casa

Suc_de_rosii_de_casa

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.