Suc de rosii cu radacinoase

Printeaza

Suc de rosii cu radacinoase din: suc de rosii, lamaie, apa, ceapa, patrunjel, telina, dafin, verdeata, sare, zahar, piper.

Ingrediente:Suc de rosii cu radacinoase

  • 2 pahare suc de roşii
  • o linguriţă lămâie
  • un sfert pahar apă fiartă şi răcită
  • o ceapă mică tocată
  • o rădăcină mică pătrunjel, rasă fin
  • o ţelină potrivită ca mărime, rasă fin
  • o foaie dafin
  • câteva crenguţe de verdeaţă
  • sare
  • zahăr şi piper după gust

 

Mod de preparare:

Se foloseşte suc de tomate proaspăt sau conservat. Intr-un vas se toarnă sucul de roşii, apa şi zeama de lămâie, se pune foaia de dafin mărunţită şi se amestecă.

După ce s-a sărat, îndulcit şi piperat după gust, se acoperă vasul şi se lasă în frigider până se serveşte.

Băutura se repartizează în pahare, deasupra presărându-se ceapa, pătrunjelul şi ţelina.

Se ornează cu crenguţe de verdeaţă şi se serveşte cu linguriţa.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bun sucul de rosii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.