Suc de rosii cu cimbru, tarhon si busuioc

Printeaza

Suc de rosii cu cimbru, tarhon si busuioc din: rosii, cimbru, tarhon, busuioc, sare neiodata, zahar.

Suc_de_rosii_cu_cimbru_tarhon_si_busuioc

Ingrediente:

  • 10 kg rosii
  • cate 1 legatura de cimbru, tarhon si busuioc
  • 4 linguri sare neiodata
  • 5 linguri zahar

 

Mod de preparare:

Speli roşiile, le îndepărtezi cotoarele, după care tai în felii legumele. Treci roşiile prin separatorul de coji şi seminţe. Pentru o eficienţă crescută, poţi să treci şi a doua oară cojile prin separator.

Fierbi sucul de roşii la foc mediu, într-un vas aşezat nu direct pe flacă-ră, ci pe o tablă sau un disc gros metalic. Amesteci periodic, iar când sucul începe să se ingroasa si volumul s-a redus aproape la jumtate, adaugi zaharul, sare si verdeturile, in prealabil spalate si tocate marunt.

Continui fierberea pentru 2-3 minute.

Speli si sterilizezi sticlute de 350 ml sau de 500 ml.Torni sucul fierbin-te în sticle aşezate pe suporturi metalice. Le închizi ermetic şi le ţii sub pături până se răcesc complet.

Suc de rosii cu cimbru, tarhon si busuioc

Suc_de_rosii_cu_cimbru_tarhon_si_busuioc

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.