Stufat din carne de vită

Printeaza

Stufat din carne de vită

Ingrediente:Stufat din carne de vită

  • 300 g carne de vită
  • 300 g piept de vită
  • 300 g şuncă afumată
  • 200 g ulei
  • sare
  • piper
  • 2 pahare vin negru
  • 300 g ciuperci
  • 300 g arpagic
  • 1 legătură verdeaţă
  • 1/2 lingură de făină
  • 400 g cartofi noi
  • 150 g măsline
  • 5 căţei de usturoi
  • 300 g roşii

 

Mod de preparare:

Carnea se taie în 10 bucăţi egale, se sotează în ulei împreună cu şunca tăiată bucăţi, sare, piper, şi făină, apoi se fierbe cu 2 1 apă.

Cînd a scăzut pe jumătate, se pun: măsline fără sîmburi, ciuperci tăiate, roşii curăţate şi tăiate, vin, usturoi tăiat şi la urmă arpagicul sotat.

Cînd este gata, se serveşte în platou adînc şi se presară verdeaţă.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • stufat de vita

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.