Stufat de pui

Printeaza

Stufat de puiStufat de pui

Ingrediente:

  • 1 pui
  • 10 legături de ceapă verde
  • 15 legături de usturoi verde
  • 2-3 linguri bulion
  • 1 păhărel ulei
  • sare şi piper după gust

 

Mod de preparare:

Tranşezi puiul, apoi speli bucăţile şi le laşi la scurs. Apoi le pui la prăjit într-o cratiţă cu ulei.

Le rumeneşti uşor pe o parte şi pe alta, le scoţi, le dai cu sare şi presari piper, între timp, cureţi şi speli ceapa verde şi usturoiul verde, le tai de 2-3 cm lungime şi le înăbuşi (timp de 2-3 minute) în uleiul în care ai prăjit bucăţile de pui, apoi adaugi 1 cană cu apă şi laşi să fiarbă.

Dacă mai e nece­sar, mai poţi pune apă în timp ce fierbe.

Odată ceapa şi usturoiul aproape fierte, adaugi bucăţile de pui, mai laşi să dea în câteva clocote, apoi pui bulionul dezlegat cu puţină apă. Sare şi piper după gust.

Stufat de pui

Stufat de pui

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • stufat de pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.