Stufat de miel cu ceapa verde si usturoi verde

Printeaza

Stufat de miel cu ceapa verde si usturoi verdeO reteta simpla de stufat de miel cu ceapa verde si usturoi verde din: carne de miel, ceapa verde, usturoi verde, faina, pasta de tomate, sare, piper si ulei.

Ingrediente:

  • 500 g carne de miel
  • 10 legături ceapă verde
  • 10 legături usturoi verde
  • 1-2 linguriţe făină
  • 1-2 linguri pastă de tomate
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa şi usturoiul, le tai în bucăţi de 2-3 cm lungime, le căleşti în ulei şi le i scoţi apoi pe o farfurie. Speli bine carnea, o tai bucăţele, o rumeneşti puţin în ulei încins, adaugi o cană de apă şi o laşi să fiar­bă înăbuşit.

Desfaci făina într-o ceaşcă de apă împreună cu pasta de tomate, o torni în cratiţă, pui şi ceapa şi usturoiul călite, potriveşti de sare şi piper şi le mai laşi să fiarbă împreu­nă cam 20 de minute.

Stufat de miel


Poftă bună!

1 comentariu

  1. Cand caut retete de Craciun gasesc retete de paste. Cand caut retete pesntru masa de paste dau peste retete pentru masa de craciun

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.