Struguri gratinati

Printeaza

Struguri gratinati

Struguri gratinati din: struguri, smantana, lapte, oua, zahar, faina.

Ingrediente:

  • 400 g struguri negri şi albi
  • 150 g smântână
  • 125 ml lapte
  • 2 ouă
  • 80 g zahăr
  • 1 lingură făină

 

Mod de preparare:

Speli strugurii, cureţi boabele de sâmburi şi le laşi să se scurgă într-o strecurătoare. Freci ouăle cu zahărul, adaugi făina şi vanilia şi torni, puţin câte puţin, laptele încălzit cu smântână.

Aşezi boabele într-un vas uns cu margarină, torni com­poziţia de ouă şi smântână şi dai totul la cuptor pentru 20 de minute. La final presari prăjitura cu zahăr pudră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.