Ştrudel cu piept de pui

Printeaza

O reteta de strudel cu piept de pui din: aluat, piept de pui, ceapa, unt, patrunjel verde, cimbru, ulei, sare, piper, galbenus si lapte.

Ingrediente:Ştrudel cu piept de pui

  • 1 foaie aluat foitaj (400 g)
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1/4 pachet cu unt
  • patrunjel verde
  • cimbru
  • ulei
  • sare
  • piper

pentru uns:

  • 1 galbenus
  • 1-2 linguri cu lapte

 

Mod de preparare:

Lasă de cu seară aluatul să se dezgheţe în frigider. Toacă mărunt ceapa şi pune-o la înăbuşit în untul topit. Când a devenit sticloasă, adaugă pieptul de pui tăiat în cubuleţe. Sărează şi piperează, aromatizează după gust. Când s-a pătruns carnea, dă-o deoparte şi las-o să se răcorească.

Pune foaia pe masa de lucru, întinde-o puţin cu sucitorul şi aşază carnea răcorită şi amestecată cu pătrunjel verde tocat fin. Rulează şi pune ştrudelul format în tava acoperită cu hârtie de copt. Unge-l cu amestecul de gălbenuş şi lapte şi dă-l la cuptorul încins pentru 30 de minute.

Taie-l doar după ce s-a răcorit şi serveşte-l cu un pahar de şpriţ alb şi rece ca gheaţa.

Ştrudel cu piept de pui

Ştrudel cu piept de pui

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • strudel cu carne de pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.