Strudel cu struguri si smochine

Printeaza

Strudel cu struguri si smochine din: aluat foitaj, smochine, struguri, miez de nuca, unt, zahar pudra.

Ingrediente:Strudel_cu_struguri_si_smochine

  • un pachet aluat foitaj congelat
  • 350 g smochine
  • 200 g struguri
  • 100 g miez de nuca macinat
  • 100 g unt topit
  • 50 g zahar pudra

 

Mod de preparare:

Aluatul se lasă la decongelat si apoi se întinde cu atentie, cu sucitorul pe un şervet. Smochinele se trec prin maşina de tocat şi apoi se amestecă bine cu nuca măcinată, zahărul şi cu strugurii.

Interiorul aluatului se unge cu unt topit, se pune umplutura, se repartizează lăsând o margi-ne de aproximativ 2 centimetri si apoi se rulează cu şervetul.

Se pune în tava unsă cu unt si se lasă la cuptor pentru 40 de minute. Când s-a copt, se scoate, se lasă în tavă si se unge cât este cald cu restul de unt.

Strudel cu struguri si smochine

Strudel_cu_struguri_si_smochine

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.