Stomac de porc umplut cu carne

Printeaza

Cureţi şi speli stomacul, îl opăreşti şi iei pielea din interiorul lui, pentru că trebuie să fie foarte curat.

Compoziţia cu care umpli stomacul o faci din:2 kg carne de la guşa porcului tăiată în bucăţi (cubuleţe) potrivite (2 cm), 5 cepe curăţa­te, spălate şi tăiate mărunt. Adaugi cimbru 2-3 fire, boia 2 linguri, sare şi piper după gust. Dacă doreşti, poţi să pui şi 300 g păsat sau orez fiert.

Cu această compoziţie umpli sto­macul, îl coşi şi îl pui la fum, timp de 7-10 zile. înainte de a-l pune la fum, îl opăreşti 15-20 minute. Pui stomacul în oala cu sarmale şi le fierbi împreună. Când serveşti sarmalele, tai şi câte o bucată (felie) din pişcă.

Stomac de porc umplut cu carne

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • burtan de porc umplut

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.