Ştiucă umplută ca la Maliuc

Printeaza

Ştiucă umplută ca la Maliuc

Ingrediente:Ştiucă umplută ca la Maliuc

  • 1 ştiucă (circa 2kg)
  • 3 ouă
  • 1 leg. pătrunjel
  • 1 leg. mărar
  • 4-5 căţei usturoi
  • 50 ml ulei
  • 50 ml apă minerală
  • 2-3 roşii
  • l lămâie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie ştiuca la ceafa şi pe late­rale şi se jupoaie pielea, cu grijă la aripioare, până la coadă.

Se curăţă carnea de oase şi se trece prin maşina de tocat împreună cu pătrunjelul, mărarul, usturo­iul, apoi se adaugă ouăle, uleiul, apa minerală şi se potriveşte de sare şi piper.

Cu compoziţia ob­ţinută se umple ştiuca, se unge cu ulei şi se pune într-o tavă.

Se coace în cuptor circa 40-45 de minute. Se serveşte ştiuca um­plută caldă, tăiată în felii de cir­ca 2 cm grosime.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.