Stiuca invelita cu sos de legume

Printeaza

Stiuca invelita cu sos de legume din: suc de rosii, morcov, ceapa, varza, stiuca, sare, piper, foi de dafin, usturoi, marar, patrunjel verde.

Ingrediente:Stiuca_invelita_cu_sos_de_legume

  • 1/2 litri suc de rosii
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 varza medie
  • 3 stiuci medii
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • 4 catei de usturoi
  • marar si patrunjel verde

 

Mod de preparare:

Speli ştiucile, le usuci, apoi tai fi­ecare ştiucă în 4 sau 5 bucăţi, în funcţie de mărime. Desfaci varza în foi, o opăreşti în apă cu sare, o laşi la scurs, apoi fiecare bucată de peşte, care a fost presărată cu sare, o înveleşti în câte o frun­ză de varză.

Intr-o oală pui puţin ulei şi aşezi rulourile formate. Legumele spălate şi curăţate le introduci în blender, împreună cu sucul de roşii, sarea şi usturoiul. Mai adaugi puţină apă, dacă este prea gros sosul format. Răstorni peste rulouri, acoperi cu un ca­pac şi fierbi, împreună cu frunze­le de dafin.

Laşi să fiarbă la for­mare 15 minute, apoi la foc mic timp de 1 h-1 h 1/2. Când e gata făcut, serveşti preparatul decorat cu pătrunjel sau mărar verde.

Stiuca invelita cu sos de legume

Stiuca_invelita_cu_sos_de_legume

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.