Stir-fry de broccoli, legume verzi si carne de vita

Printeaza

Stir-fry de broccoli, legume verzi si carne de vita din: ulei e masline, carne de vita, bacon, dovlecei, broccoli, fasole verde, usturoi, supa de pui, otet balsamic, zahar, boabe de mustar, frunze de busuioc.

 

Ingrediente:Stir-fry_de_broccoli_legume verzi_si_carne_de_vita

  • ulei de măsline
  • 400 g carne de vită (file sau muşchi)
  • 2 felii de bacon fără piele
  • 200 g dovlecei feliaţi
  • 250 g bucheţele de broccoli
  • 200 g fasole verde păstăi, tăiate pe diagonală
  • 2 căţei de usturoi mari, pisaţi
  • 125 ml supă de pui
  • 30 ml oţet balsamic
  • 5 g zahăr
  • 30 g muştar cu boabe
  • 1 mână de frunze de busuioc, rupte

Mod de preparare:

Pune pe foc o tigaie. Presară ulei de măsline pe carnea de vită şi frige-o în tigaie, la foc mare, pentru scurt timp.

Micşorează focul şi găteşte carnea până se pătrunde bine.

Prăjeşte baconul într-o tigaie pentru prăjit mare până când devine crocant şi auriu şi lasă-l să se scurgă de ulei pe o hârtie absorbantă, în aceeaşi tigaie prăjeşte, amestecând continuu, dovleceii, broccoli şi fasolea verde pentru câteva minute.

Adaugă supa de pui, oţetul balsamic şi zahărul şi lasă pe foc timp de 3 minute.

Scoate legumele din tigaie şi presară peste ele împarte legumele în 4 farfurii.

Pune deasupra fripturii muştarul cu boabe şi apoi taie-o în felii. Imparte feliile de friptură pe farfurii şi aşază deasupra baconul. Serveşte imediat.

Stir-fry de broccoli, legume verzi si carne de vita

Stir-fry_de_broccoli_legume verzi_si_carne_de_vita

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.