Steaks cu Martini

Printeaza

O reteta de steaks cu martini din: usturoi, busuioc, ulei de rapita, martini, sare, piper si carne de vita.

Ingrediente:Steaks cu Martini

  • 1 caţel de usturoi
  • 3 crenguţe de busuioc
  • 6 linguri ulei de rapiţă
  • 2 linguri martini sec
  • sare
  • piper
  • 4 buc. de carne de vită (a 150 g)

Mod de preparare:

Curăţaţi usturoiul, apoi tocaţi-l. Tăiaţi busuiocul fâşii. Amestecaţi ambele ingrediente cu uleiul, martini, sarea şi piperul. Spălaţi carnea, uscaţi-o pe un şervet de bucătărie, daţi-o prin sosul marinat preparat anterior, acoperiţi-o cu folie alimentară şi lăsaţi-o cca. 1 oră la marinat.

Scoateţi carnea din marinată, aşezaţi-o pe o tigaie grill din aluminiu şi frigeţi-o 3-4 minute pe fiecare parte. Dacă doriţi, ornaţi-o la final cu busuioc şi măsline.

Steaks cu Martini

Steaks cu Martini

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.