Steak frantuzesc

Printeaza

O reteta delicioasa de steak frantuzesc din: manzat, salata verde, otet, ulei, mustar, apa minerala, sare si piper.

Ingrediente:Steak frantuzesc

  • capac de mânzat 900 g
  • salată verde 2 buc
  • otet 50 ml
  • ulei  100 ml
  • mustar 30 g
  • apă minerală 20 ml
  • sare si  piper după gust

 

Mod de preparare:

Capacul de mânzat se taie în bucăti de 120 g, Se condimentează cu sare si piper, se găteste pe grătarul încins la temperatura de 250-270°C timp de 4 minute pe ambele părti.

Salata verde se spală si se amestecă cu un dressing realizat din mustar, otet, ulei, apă minerală, sare si piper.

Steak frantuzesc

Steak frantuzesc

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.