Spuma de spanac

Printeaza

Spuma de spanac din: spanac, smantana, oua, usturoi, sare, piper, nucsoara.

Ingrediente:Spuma de spanac

  • 200 g spanac proaspăt
  • 100 g smântână
  • 5 albuşuri
  • un căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • nucşoară

 

Mod de preparare:

Opăreşte frunzele proapete de spanac.

Intr-un blender, pune spanacul, smântână, albuşurile şi usturoiul pisat şi mixează-le bine de tot, până obţii o cremă aerată, pufoasă. Pune spuma într-un bol, pe care îl vei lăsa să se odihnească la frigider preţ de două ore.

Serveşte spuma de spanac cu felii calde de pâine prăjită.

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/spuma-de-spanac html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.