Spuma de piersici cu frisca

Printeaza

Spuma de piersici cu frisca din: piersici, frisca, zahar, sare.

Ingrediente:Spuma_de_piersici_cu_frisca

  • un kg piersici
  • 500 ml frisca lichida
  • 125 g zahar
  • un praf sare

 

 

Mod de preparare:

Se curăţă piersicile de coajă si de sâmburi si apoi pulpa se mixează. Se bate frişca lichidă cu un praf de sare, să se transforme în spumă. Se adaugă zahăr şi se bate si apoi se pune piureul de piersici.

Se amestecă cu o lingură de lemn si apoi se dă la frigider 4 ore. Se scoate cu 30 de minute înainte de servire.

Spuma de piersici cu frisca

Spuma_de_piersici_cu_frisca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.