Spumă de păstrăv afumat

Printeaza

Spumă de păstrăv afumat din: gelatina, file de pastrav afumat, piper, suc de lamaie, smantana vegetala.

 

Ingrediente:Spuma_de_pastrav_afumat

  • 2 foi gelatina
  • 200 g file de pastrav afumat
  • piper macinat
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • 200 ml smantana vegetala neindulcita

 

 

 

Mod de preparare:

Se înmoaie gelatina în apă rece. Se pasează peştele afumat şi se condimentează cu piper şi suc de lămâie.

Se dizolvă gelatina la bain-marie, având grijă să nu ajungă să fiarbă.

Se bate smantana si se amesteca impreuna cu compozitia de pastrav si gelatina.

Se da la frigider timp de o ora, ca sa se intareasca.

Se serveste pe felii de paine prajita, alaturi de o salata de legume.

Spumă de păstrăv afumat

Spuma_de_pastrav_afumat

Pofta buna!


poate iti place si:

Salata de cartofi cu pastrav afumat

Salata de cartofi cu pastrav afumat

Salata de cartofi cu pastrav afumat din: cartofi, pastrav, mar, fasole verde, ceapa, rosii, salata verde, sare, iaurt, smantana, hrean. Ingrediente: 750 g cartofi 4 fileuri păstrăv afumat 1 măr 100 g fasole verde sare 30 g ceapă verde 80 g roşii 75 g salată verde 150 g iaurt 75 ml smântână 1 lingură hrean […]

Păstrăv afumat şi cartofi

File de pastrav afumat

File de pastrav afumat din: pastrav afumat, unt, cartofi, sare, piper. Ingrediente: 4 bucăţi de file de păstrăv afumat fără piele unt 4 cartofi fierţi, potriviţi sare piper pătrunjel verde   Mod de preparare: Cartofii se decojesc şi se taie rondele de 1 cm grosime. Untul se topeşte într-o tigaie, se pun cartofii si se […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.