Spuma de mure cu frisca

Printeaza

Spuma de mure cu frisca din: mure, zahar pudra, frisca, zahar vanilinat.

Ingrediente:Spuma_de_mure_cu_frisca

  • un kg mure
  • 250 g zahar pudra
  • 50 ml frisca
  • un plic zahar vanilinat

 

 

Mod de preparare:

Se trec rapid fructele sub un jet de apă rece, se curăţă şi se opresc aproximativ 350 g pentru decor. Restul de fructe.se pune într-o strecu-rătoare aşezată pe o cratiţă, se mărunţesc şi apoi sucul obtinut se amestecă bine cu zahărul şi cu zahărul vanilinat.

Se bate frişca lichidă şi apoi, odată ob-ţinută frişca, se amestecă uşor cu sucul de fructe îndulcit. Se repartizează în cupe care se dau la rece pentru 2 ore. Se serveşte decorată cu murele oparite.

Spuma de mure cu frisca

Spuma_de_mure_cu_frisca

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.