Spumă de griş cu sirop de fructe

Printeaza

Spumă de griş cu sirop de fructe

Ingrediente:Spumă de griş cu sirop de fructe

  • 2 linguri griş
  • 2 pahare de sirop de fructe (sau zeamă din compot)
  • 2 pahare apă

 

 

 

 

Mod de preparare:

Pui la fiert siropul cu apa. Când clocoteşte torni grisul în ploaie şi amesteci continuu cu telul.

După 4 minute îl dai la o parte şi baţi în continuare până când com­poziţia devine spumoasă.

Atenţie! Dacă fierbi grisul mai mult de 4 minute nu-l mai poţi bate spumă.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Asta vreau s-o icnerc si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.