Spuma de ficat de pui

Printeaza

Spuma de ficat de pui din: ficat de pui, unt, usturoi, ceapa, coniac, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Spuma_de_ficat_de_pui

  • 250 g ficat de pui
  • 125 g unt
  • 2 catei de usturoi
  • o ceapa medie
  • 50 ml coniac
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper dupa gust

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie cu ulei încins se pun la călit ceapa tăiată peştişori, usturoiul şi ficăţeii. Se călesc numai 10 minute, iar ficatul trebuie să rămână roz.

Se sărează şi se piperează şi se lasă să se răcorească puţin. Apoi, se pune amestecul în mixer împre­ună cu coniacul şi untul şi se mixează până se obţine o spumă fină. Se pune pasta in borcan si se da la rece pentru 3 ore.


Spuma de ficat de pui

Spuma_de_ficat_de_pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.