Spuma de cocos

Printeaza

Spuma de cocos din: lapte de cocos, zahar, nuca de cocos, gelatina, frisca, albusuri.

Ingrediente:Spuma_de_cocos

  • 200 ml lapte de cocos
  • 30 g zahar
  • 30 g fulgi de nuca de cocos
  • 3 foi gelatina
  • 150 ml frisca lichida
  • 2 albusuri

 

Mod de preparare:

Se pun foile de gelatină în apă rece pentru 10 minute şi, între timp, se pun pe foc laptele de cocos, zahărul şi fulgii. După ce laptele s-a încălzit, se trage vasul de pe foc, se adaugă gelatina şi se anestecă pentru a o încorpora.

Se bat frişca si albuşurile separat şi apoi se amestecă în laptele cu gelatină. Se amestecă cu delicateţe, se toarnă în pahare şi se dă la rece pentru 2 ore. Se serveşte spuma cu nucă de cocos deasupra.

Spuma de cocos

Spuma_de_cocos

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.