Spuma de coacaze

Printeaza

Spuma de coacaze din: coacaze, zahar, gris.

Ingrediente:Spuma_de_coacaze

  • 200 g coacaze
  • 200 g zahar
  • 60 g gris fin

 

 

Mod de preparare:

Se spală foarte bine coacă-zele si apoi se pun la fiert cu 450 ml apă. Se lasă la foc mic timp de 10 minute $i apoi se filtrează. In sucul filtrat se adaugă zahărul şi se aşază din nou pe foc. Când fierbe, se pune grişul, se amestecă mereu si se lasă pe foc 10-15 minute.

Se trage de pe aragaz, se lasă să se răcorească bine şi apoi se mixează. Se repartizează în cupe si se lasă la frigider pentru 3 ore. Se serveşte cu friscă.

Spuma de coacaze

Spuma_de_coacaze

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.