Spuma de branza cu visine

Printeaza

Spuma de branza cu visine din: visine, branza, lapte, vanilie, zeama de lamaie.

Ingrediente:Spuma_de_branza_cu_visinet

  • vişine
  • brânză de vaci (urdă)
  • lapte condensat
  • vanilie
  • zeamă de lămâie

 

Mod de preparare:

La 300 de grame de urdă, respectiv 300 de grame de brânză de vaci, am folosit în total o cutie de lapte condensat (jumi-juma). Şi câte o cană de vişine.

Am turnat laptele condensat peste brânză (urda am stropit-o cu zeamă de lime, brânza de vaci am presărat-o cu nişte seminţe de vanilie). Am mixat brânza (vorbim aici despre fiecare tip de brânză) doar cu laptele.

Jumătate din cantitatea de brânză am mixat-o şi cu lapte şi cu vişine. în faza asta puteţi pune rom, brandy sau sherry în compoziţia cu vişine, pentru extra aromă.

Am obţinut câte două spume (albă cu aromă de lime, albă cu aromă de vanilie, roz cu aromă de vişine, roz cu aromă de rom şi vişine). Am pus spumele-n pahare, în straturi. Le-am decorat cu mentă şi busuioc. Se pun la rece.

Spuma de branza cu visine

Spuma_de_branza_cu_visine

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.