Şpriţ de pepene galben

Printeaza

O reteta de sprit de pepene galben din: pepene galben, coaja si zeama de lime, suc de mere, vin alb si limonada. O metodă ingenioasă de a folosi vinul rămas este să prepari un şpriţ fructat.

Ingrediente:

  • 500 g de pepene galben, taiat in bucatele, plus bilute decupate pentru servit
  • coaja rasa si zeama de la 2 limes
  • 100 ml suc de mere
  • 200-250 ml de vin alb rece
  • limonada rece, gheata zdrobita si cateva frigarui de bambus (optional) pentru servit

 

Mod de preparare:

Se pun bucăţile de pepene împreună cu zeama de lime şi sucul de mere într-un blender. Se mixează până când se obţine un amestec omogen, apoi se adaugă coaja rasă de lime. Se acoperă şi se lasă la frigider până se serveşte.

Pentru servit, se pune amestecul de pepene galben într-o carafă mare, în care se toarnă cantităţi egale de vin şi limonadă. Se amestecă bine. Se înfig biluţe de pepene pe beţe de frigărui. Se pune în fiecare pahar câte o frigăruie şi gheaţă zdrobită, după preferinţă, apoi se completează cu şpriţul de pepene.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.