Spirulina, grâul, orzul sau broccoli pentru o tinereţe fără bătrâneţe şi o sănătate de fier

Printeaza

Spirulina, grâul, orzul sau brocoli pentru o tinereţe fără bătrâneţe şi o sănătate de fierEste cunoscut faptul că un consum continuu de carne şi alimente rafinate, asociat cu stagnarea toxinelor în organism, creează un mediu acid, care favorizează apariţia celor mai diverse afecţiuni.

Deşi corpul uman este reglat automat de mecanismele sale, echilibrul acido-bazic poate fi dereglat şi de alţi factori externi, precum alimentaţia bogată în produse de origine animală, în alimentele rafinate, dezechilibrele hormonale, somnul insuficient şi chiar xenobioticele care intră în corp.

Odată cu aceste dezechilibre ale balanţei PH-ului din organism, acesta este predispus la apariţia diferitelor afecţiuni infecţioase sau inflamatorii. Cine s-ar fi gândit că firele de iarbă de grâu conţin cantităţi mari de nutrienţi, precum: calciu, fier, magneziu, aminoacizi, vitamina A, C şi E, antioxidanţi?

Prin conţinutul ridicat de vitamine şi minerale, superalimentele verzi sunt o soluţie şi pentru combaterea anemiei, oboselii, asteniei de primăvară. Beneficiile consumului de superalimente sunt cunoscute începând cu anii 1930, astăzi tehnologia avansată ţine pasul cu ritmul nostru alert de viaţă şi ne oferă alimente miraculoase sub formă de pudră sau capsule.

„Sunt adepta detoxifierii minte – trup – suflet! Îmi hrănesc mintea și sufletul cu ceea ce este benefic pentru mine, ceea ce îmi face bine, îmi dă o stare pozitivă și evit sursele de stres inutile.

Pentru detoxifierea trupului folosesc plante verzi, lăstari, alge, fibre… Dacă nu aveți timp să vă pregătiți singuri sucurile din plante verzi, dacă nu aveți întotdeauna la îndemână lăstari sau alge, există, pe piaţă, produse naturale care conţin toate aceste minuni ale naturii!

Eu am descoperit un astfel de superaliment extraordinar, din germeni, lăstari și alge, despre care m-am bucurat să aflu că acționează nu doar pentru detoxifierea corpului, ci și pentru un plus de energie și, mai ales, pentru menținerea frumuseții și tinereții pielii!“, ne-a declarat Andreea Marin în cadrul evenimentului de lansare a BioGreens, un cocktail de nutrienţi naturali, concentraţi, care au un rol semnificativ în procesul de alcanizare al organismului uman, ajutând astfel în combaterea acidităţii din organism şi în reglarea echilibrului acido-bazic.

Grâul verde

–  cereala inimii şi a creierului

–  îmbunătăţeşte digestia

–  întăreşte sistemul imunitar

–  curăţă şi detoxifică sângele

–  stimulează circulaţia

–  adjuvant în chimioterapie

 

Orzul verde

–  creşte protecţia antitumorală şi antioxidantă

–  reduce colesterolul şi stresul

–  normalizează glicemia

–  elimină toxinele

–  îmbunătăţeşte memoria

–  combate anemia

–  stimulează regenerarea celulară

Chlorella

–  stimulează detoxifierea

–  reduce grăsimea corporală

–  reglează hipertensiunea

–  reduce stresul asupra sistemului imunitar şi a celui nervos

–  antiinflamator şi antioxidant

–  îmbunătăţeşte valorile hepatice

–  bogată în vitamina B12, proteine şi antioxidanţi

–  conţine substanţe active regeneratoare şi antiîmbătrânire

–  previne degradarea vederii

–  stimulează sistemul imunitar

–  combate afecţiunile musculare şi oboseala fizică

Spirulina

–  îmbunătăţeşte digestia, calmează durerile şi spasmele abdominale

–  are efect calmant şi influenţează benefic starea de spirit

–  stimulează memoria şi funcţiile cognitive

–  ajută la oxigenarea creierului şi a respiraţiei la persoanele care fac sport

–  combate durerile de cap

–  proprietăţi antibacteriene şi antiinflamatorii pentru sistemul digestiv

Acerola

–  previne afecţiunile gingivale sau tulburările de colagen

–  puternic inhibator în dezvoltarea celulor cancerigene

–  puternic antioxidant datorită conţinutului bogat în flavonoizi

–  scade riscul apariţiei cancerului gastric datorită conţinutului mare de vitamina C

–  efect regenerant asupra pielii

–  vitamina C are rol major în sinteza colagenului

–  ajută atleţii în îmbunătăţirea capacităţii de efort fizic

 

Germenii de grau

–  unul dintre cele mai alcalinizate alimente

–  ajută la protejarea membranelor celulare, a celulelor creierului

–  stimulează sistemul imunitar, reglează tulburările digestive şi de vedere şi îmbunătăţesc performanţele fizice

–  conţin acizi graşi Omega 3 care cresc protecţia cardiovasculară

–  inhibă dezvoltarea cancerului de colon

–  stimulează şi regenerează vindecarea ţesuturilor

Germenii de broccoli

–  adjuvant în chimioterapie

–  ajută la detoxifierea hepatică şi neutralizează substanţele cancerigene periculoase

–  creşte protecţia naturală a pielii faţă de radiaţiile ultraviolete

–  reduce stresul oxidativ şi previne rezistenţa la insulină

–  scade colesterolul “rău” şi îl creşte pe cel “bun”

–  protejează inima

Germenii de orz

–  cu un conţinut bogat în fibre, ajută la reglarea tranzitului intestinal

–  normalizează colesterolul

–  stimulează dezvoltarea microflorei bacteriene din intestin

–  ajută la protecţia cardiovasculară

–  oxidează radicalii liberi

–  reduce nivelul lipoproteinelor

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.