Spirale savuroase cu pastrama

Printeaza

Spirale savuroase cu pastrama din: pastrama de porc, chilli, chimen, faina, apa, ulei si otet.

Ingrediente:Spirale_savuroase_cu_pastrama

  • 400 g pastrama de porc
  • pudra de chilli si chimen

pentru aluat:

  • 500 g faina
  • 1 pahar de apa calduta
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura otet

 

Mod de preparare:

Cerni faina intr-un castron mare, adaugi uleiul, apa calduta si otetul, le amesteci pana se formeaza un aluat pe care il framanti pana cand devine omogen si elastic.

Il lasi acoperit, la loc cald circa 30 de minute, apoi il intinzi intr-o foaie subtire din care tai fasii subtiri cu latimea de circa 2 cm.

Tai pastrama fasii subtiri, le pudrezi cu chilli si chimen macinat, apoi le infasori cu fasii de aluat si le asezi pe o forma tapetata cu folie speciala de copt.

Introduci forma in cuptorul preincalzit pentru circa 20 de minute, le scoti si le servesti imediat.

Spirale savuroase cu pastrama

Spirale_savuroase_cu_pastrama

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.