Spirale cu sos de branza
PrinteazaO reteta delicioasa de spirale colorate cu sos de branza, paste, sos de branza, ardei rosu, masline negre, branza telemea, smantana, unt, sare, piper, nucsoara.
- 1 pachet de spirale colorate
- 1 ardei gras roşu
- 50 g măsline negre
- 200 g brânză telemea
- 100 g smântână
- 1 lingură cu unt
- sare
- piper
- nucşoara
Mod de preparare:
Pune pastele la fiert în apă cu sare, conform instrucţiunilor, apoi lasă-le la scurs. Curăţă ardeiul şi feliază-l.
Presează cu mâna măslinele pe masa de lucru şi curăţă-le de sâmburi, apoi taie-le după preferinţă.
Pune legumele într-o tigaie în care ai încins untul şi căleşte-le. Separat, topeşte brânza, adaugă smântână şi amestecă bine.
Adaugă în sosul format pastele scurse şi legumele călite. Potriveşte gustul de sare, piper şi, după gust, adaugă un praf de nucşoară.
Spirale cu sos de branza
Pofta buna!