Spirale cu piept de pui la tigaie

Printeaza

Spirale cu piept de pui la tigaie din: morcovi, ciuperci, ceapa verde, telina, piept de pui, ulei, sare, piper, amzare, supa de legume, paste in forma de spirale, ketchup si smantana.

Ingrediente:Spirale_cu_piept_de_pui_la_tigaie

  • 2 morcovi
  • 150 g ciuperci Champignons
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 fir telina
  • 3 fileuri piept de pui ( a circa 120 g)
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 150 g mazare congelata
  • 200 ml supa de legume
  • 250 g paste in forma de spirala
  • 2 linguri ketchup
  • 150 g smantana

 

Mod de preparare:

Morcovii si telina se taie betisoare. Ciupercile se taie sferturi, iar ceapa verde, rondele. Carnea se prajeste 15 minute in 2 linguri de ulei. Se sareaza si se pipereaza, se scoate din tigaie si se pastreaza la cald. Se calesc putin morcovii, telina, ciupercile si ceapa verde intr-o lingura de ulei. Se adauga mazarea si supa, se mai fierb 5 minute.

Spiralele se fierb in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg. In sos se amesteca ketchup si samntana; se adauga pastele si se incalzesc. Se condimenteaza cu sare si piper. Pieptul de pui se taie felii si se serveste impreuna cu pastele si garnisit cu legume.

Spirale cu piept de pui la tigaie

Spirale_cu_piept_de_pui_la_tigaie

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Delicioase pastele

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.