Spinare la cuptor cu garnitură de cartofi parizieni, morcovi, mazăre, fasole fidea, conopidă şi cartofi noi

Printeaza

Spinare la cuptor cu garnitură de cartofi parizieni, morcovi, mazăre, fasole fidea, conopidă şi cartofi noi

Ingrediente:Spinare la cuptor cu garnitură de cartofi parizieni, morcovi, mazăre, fasole fidea, conopidă şi cartofi noi

  • 1 spinare de viţel de 1,500 kg
  • 120 g unt
  • sare
  • piper
  • 250 g morcovi
  • 250 g mazăre
  • 200 g fasole fidea
  • 1 conopidă
  • 250 g cartofi noi

 

Mod de preparare:

Se frige carnea şi se face sosul. Carnea se taie felii, se aşază pe un pla­tou fierbinte şi se garniseşte cu legumele fierte, sotate în unt.

Sosul se ser­veşte la sosieră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.