Spinare de vitel cu carne si ciuperci

Printeaza

Spinare de vitel cu carne si ciuperci din: spinare de vitel, carne de porc, ciuperci.

Ingrediente:Spinare de vitel cu carne si ciuperci

  • spinare de viţel de circa 3 kg
  • 1 kg carne de porc
  • 500 g ciuperci albe

 

Mod de preparare:

Spinarea de viţel se pune în tavă la cuptor cu foc potrivit. Când s-a rumenit frumos pe toate feţele, scoateţi-i muşchii şi tăiaţi-i în felii mai groase.

Din compoziţia în care s-a fript carnea, pregătiţi un sos cu făină, supă, boia de ardei şi smântână. Napaţi cu acest sos bucăţile de muşchi şi decoraţi-le cu ciuperci albe, tăiate felii, care au fost călite în unt. Decoraţi-le cu măsline şi verdeaţă.

Separat, frigeţi carnea de porc şi treceţi-o prin maşina de tocat împreună cu ciupercile albe. Cu această tocătură umpleţi locul rămas liber prin scoaterea muşchilor. Rumeniţi-o la cuptor.

Aşezaţi friptura pe un platou. Garnisiţi preparatul cu bucăţi de friptură aşezate pe spinarea de viţel umplută, iar în jurul acestuia puneţi mere coapte şi ciuperci. Glasaţi apoi preparatul rece cu aspic.

Separat, aduceţi la masă sos de ciuperci şi maioneză.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.