Spinare de miel la frigare cu garnitura de cartofi prajiti, fasole sotata in unt si ficat pe crutoane

Printeaza

 Spinare de miel la frigare cu garnitura de cartofi prajiti, fasole sotata in unt si ficat pe crutoane

Ingrediente:Spinare de miel la frigare cu garnitura de cartofi prajiti, fasole sotata in unt si ficat pe crutoane

  • 1,600 kg spinare de miel
  • 400 g cartofi
  • 300 g ficat
  • 6 crutoane prăjite
  • sare
  • piper
  • ulei pentru cartofi
  • 100 g unt
  • 400 g fasole fidea
  • 4 căţei usturoi

 

Mod de preparare:

Spinarea se spală, se usucă cu un şervet, se ia o frigare de m tal şi se bagă în şiră pe porţiunea in care este măduva.

Se dă sare, piper şi se frige la jar învîrtindu-se circa 1 oră.

Pe parcurs se unge cu unt sau ulei şi cu puţin mujdei. Se aşază tăiată pe un platou garnisită cu cartofii prăjiţi, fasolea fiartă şi sotată în unt şi escalopurile de ficat pe crutoane napate în sos brun cu vin roşu .

Separat se poate servi la sosieră sos de mentă.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna carnea de miel. Mi se face pofta mereu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.