Spinare de caprioara cu tocatura de parizer si carne cu garnitura de sol cu fasole fidea, bureti si mere la cuptor

Printeaza

 Spinare de caprioara cu tocatura de parizer si carne cu garnitura de sol cu fasole fidea, bureti si mere la cuptor

Ingrediente:Spinare de caprioara cu tocatura de parizer si carne cu garnitura de sol cu fasole fidea, bureti si mere la cuptor

  • 1,800 kg spinare de căprioară
  • 400 g bureţi
  • 10 mere potrivite
  • 1/4 l vin
  • 150 g unt
  • sare
  • piper
  • zahăr
  • 200g parizer
  • 2 ouă
  • 500 g fasole fidea
  • 1 ceapă
  • 100 g zarzavat
  • 1/2 lingură făina
  • puţină supă sau apă
  • puţin pesmet
  • 30 g branză
  • 1 legătură mărar

 

Mod de preparare:

Spinarea se frige înăbuşită cu unt, ceapa tocată, zarzavatul tăiat, puţină apă, sare, piper. Cînd este gata se scoate şi în tavă se face sosul cu 1/2 lingură făină, puţină supă şi vin şi se strecoară.

Se scot muşchii de la spinare, se taie felii groase şi pe fiecare felie se pune un strat de tocătură (se dă prin maşina de tocat parizerul, resturi de la friptura de căprioară şi se amestecă cu un ou şi puţin pesmet).

Se montează spinarea la loc şi se gratinează cu puţin sos şi brînză rasă.

Se aşază apoi pe platou cu fasole fidea sote, bureţii sotaţi, cu mărarul tocat şi 8 mere curăţate la care s-a scos mijlocul şi umplute cu cele 2 mere rămase, rase, amestecate cu puţin zahăr şi care se dau la cuptor cu puţin unt şi apă. Sosul se serveşte numai la sosieră.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Pare o reteta complicat, dar m-ati facut curioasa s-o incerc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.