Spic de muschi cu slanina afumata

Printeaza

O reteta de muschi de porc cu slanina afumata, usturoi, ulei, sare, piper, cimbru si vin alb.

Ingrediente:  Spic de muschi cu slanina afumata

  • 2 bucăţi de muşchi de 20 cm lungime
  • 1 bucată de slănină afumată de 20 cm
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 pahar vin alb

 

Mod de preparare:

Tai fiecare muşchi în 3 fâşii, fără să desprinzi la capăt. Impănezi fâşiile de carne cu usturoi, aşezi pe fiecare câte o fâşie de şuncă afumată şi împleteşti în trei fiecare bucată.

Aşezi cele 2 spice într-o tavă cu ulei, torni vinul alb, presari sare, piper şi cimbru şi dai la cuptor pentru 20 de minute. Din când în când stropeşti carnea cu zeama din tavă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.