Specialitate de pui cu legume

Printeaza

Specialitate de pui cu legume din: piept de pui, morcovi, cartofi, mazare, cascaval, seminte de susan, piper, cimbru, delikat, unt, oua.

Ingrediente:Specialitate de pui cu legume

  • 2 piepti de pui fara os
  • 500 g morcovi
  • 500 g cartofi
  • 200 g mazare din conserva
  • 200 g cascaval
  • seminte de susan
  • piper
  • cimbru
  • 2-3 linguri delikat
  • o lingura unt
  • 2 oua

Mod de preparare:

Se spala si se fierb pieptii de pui apoi se taie felii pe lungime. Morcovii si cartofii se curata, se spala si se fierb in apa. Se taie pe lungime. Mazarea se spala, iar cascavalul se taie felii.

Se unge tava cu unt si se asaza un strat de felii de cartofi, apoi celelalte legume alternativ cu feliile de carne si de cascaval. Se presara delikat.

Se bat ouale si se toarna deasupra compozitiei din tava. Se lasa la copt in cuptorul preincalzit, timp de 30 de minute.

La final, se presara cimbru si piper si se decoreaza cu semintele de susan. Se serveste rece, cu felii de rosii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.