Specialitate cu ciuperci

Printeaza

O reteta de specialitate cu ciuperci din: ciuperci, bacon afumat, bagheta, usturoi, smantana, patrunjel, ulei de masline, unt, sare grunjoasa si patrunjel.

Ingrediente:Specialitate cu ciuperci

  • 400 g ciuperci
  • 200 g bacon afumat
  • o bagheta
  • o legatura usturoi
  • 200 ml smantana
  • o legatura patrunjel
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • un cubulet unt
  • sare grunjoasa
  • o legatura patrunjel

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se spală ciuper­cile, se taie felii şi se călesc în puţin unt. Se taie pâinea cubuleţe, care se stropesc cu ulei de măsline şi se rumenesc în cuptor. Se curăţă usturoiul, se taie şi se pasează cu blenderul. Peste el se adaugă restul de unt, sar şi pătrunjelul.

Se pasează cu blenderul şi se presară peste cubuleţele de pâine. Acestea se pun într-un bol, împreună cu ciupercile şi smântână, şi se servesc cu baconul rumenit pe grătar şi cu pătrunjel.

Specialitate cu ciuperci

Specialitate cu ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.