Sparanghel şi mazăre călite cu susan

Printeaza

O reteta de Sparanghel şi mazăre călite cu susan din: seminte de susan, sparanghel, ulei de masline, ceapa rosie, usturoi si mazare.

Ingrediente:Sparanghel şi mazăre călite cu susan

  • 2 lingurite seminte de susan
  • 550 g sparanghel
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 115 g ceapa rosie tocata fin
  • 1 catel de usturoi taiat in felii
  • 140 g mazare congelata

 

Mod de preparare:

Se prăjesc seminţele de susan într-o tigaie mică, la foc mic, amestecând des 3 minute sau până când capătă o culoare aurie. Se aşază pe o farfurie. Se taie tijele de sparanghel pe diagonală în bucăţi de 5 cm lungime. Se unge o tigaie mare teflonată cu o linguriţă de ulei de măsline şi se încinge la foc potrivit.

Se adaugă ceapa şi usturoiul şi se călesc amestecând 5 minute sau până când ceapa s-a înmuiat. Se adaugă sparanghelul şi mazărea şi se călesc amestecând des 5 minute sau până când sparanghelul s-a înmuiat puţin, iar mazărea este fierbinte.

Se presară seminţele de susan peste sparanghel şi mazăre şi se amestecă bine.

Sparanghel şi mazăre călite cu susan

Sparanghel şi mazăre călite cu susan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.