Sparanghel cu sos a la Greque

Printeaza

Sparanghel cu sos a la Greque din: sparanghel, mustar, suc de lamaie sau otet, untdelemn, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Sparanghel cu sos a la Greque

  • 250 g sparanghel

Sosul:

  • o linguriţă muştar
  • 2 linguri suc de lămâie sau oţet
  • 2 linguri untdelemn
  • o linguriţă pătrunjel verde tocat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Sparanghelul, curăţat, fiert în apă cu sare şi scurs bine, se aşează pe o farfurie, iar când s-a răcit, se toarnă deasupra sosul preparat din ingredientele amintite şi se serveşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.