Sparanghel cu pesmet

Printeaza

Sparanghel cu pesmet

Ingrediente:Sparanghel cu pesmet

  • 1,200 kg sparanghel
  • 150 g unt
  • 3 linguri pesmet de casă
  • sare
  • 2 ouă

 

Mod de preparare:

Sparanghelul se prepară ca la sparanghelul cu sos mousseline. Se fierbe 25 minute, se strecoară şi se aşază pe un platou (fără şervet).

Separat se topeşte untul in tigaie, se pune pesmetul şi cînd s-a rumenit, se toarnă pe vîrfurile sparanghelului presărat cu ouăle fierte şi tocate.

Sparanghelul se mănîncă (serveşte) cu mina.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.