Sparanghel cu ouă moi

Printeaza

O reteta delicioasa de sparanghel cu: ulei de masline, pesmet, chilli, oua, paprika.

Ingrediente:Sparanghel cu ouă moi

  • 1 lingură ulei de măsline
  • 50g de pesmet fin
  • un vârf de cuţit din chilli si paprika,
  • 16-20 tulpini de sparanghel
  • 4 ouă

 

Mod de preparare:

Se încinge uleiul într-o tigaie, se adaugă pesmetul şi se prăjeşte până devine auriu. Se asezonează cu sare de mare grunjoasă şi condimente şi se lasă să se răcorească.

Se fierbe sparanghelul doar 3-4 minute într-o oală mare cu apă dată în clocot şi sărată.

In acelaşi timp, se fierb ouăle 3-4 minute. Se aşază fiecare ou în suportul special. Se scoate sparanghelul, se lasă să se usuce şi se împarte în mod egal pe farfurii.

Se presară cu pesmet şi se serveşte.

Sparanghel cu ouă moi

Sparanghel cu ouă moi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.