Sparanghel cu ou

Printeaza

Sparanghel cu ou din: oua, sparanghel, rosii cherry, ceapa, ulei, mustar, suc de lamaie, sare, piper, marar.

Ingrediente:Sparanghel cu ou

  • 10 ouă de prepeliţă
  • 1 legătură de sparanghel tânăr
  • 300 g de roşii cherry
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • sare
  • piper

Pentru sos:

  • muştar de Dijon
  • sucul de la 1 lămâie
  • 1 legătură de mărar, tăiat mărunt

 

Mod de preparare:

Se fierb ouăle de prepeliţă 3 minute. După ce au fiert, se scufundă în apă rece pentru a se curăţa mai uşor. Se taie fiecare ou pe jumătate.

Se curăţă sparanghelul de părţile tari ale tulpinei şi se taie în bucăţi. Se taie mărunt ceapa. Se încinge uleiul de măsline şi se rumenesc legumele, doar atât cât să se înmoaie puţin.

Pentru sosul de muştar, se amestecă bine muştarul de Dijon cu sucul de lămâie şi mărarul.

Se pun legumele rumenite în pahare transparente. Se adaugă jumătăţile de ou. Se asezonează cu sare şi piper. Se servesc cu sosul de muştar alături.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.